Versiertips


Versiertips

versiertipsVersiertips voor mannen die vrouwen willen versieren.

Wat zijn nu de beste versiertips voor mannen om te gebruiken?

Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

 

3 date versiertips

 • De aanrander
  Stoot zachtjes tegen haar achterkant. Zeg dan dat zij in jouw kont kneep. Noem haar een aanrander en zeg dat je de uitsmijter erbij gaat halen. Doe dit alles met een lach zodat zij doorheeft dat je dit niet echt meent. Als je het goed doet is dit altijd een goede ijsbreker. Het valt namelijk niet op dat je expres op deze manier een gesprek bent gestart en je komt ook nog eens spontaan over.
 • De bounce
  Een psychologische truc die goed werkt is “de bounce”.
  Als een vrouw een gesprek heeft met jou van een half uur dan zal ze dat herinneren als langer dan een half uur als je dat gesprek op 4 verschillende plekken hebt gehad.
  Zo zal ze het gevoel hebben dat ze je beter kent. Vreemd maar waar. Hier kun je heel gemakkelijk op inspelen.
  Als je een vrouw ontmoet bij het uitgaan op de dansvloer zorg er dan voor dat je haar meeneemt om even ergens te gaan zitten.
  Je kunt natuurlijk ook even een drankje gaan halen samen of even buiten staan. Je kunt zelfs naar een andere café of discotheek gaan, het geeft de vrouw ook nog eens het gevoel of ze echt samen met jou is.
  Op dates kun je hetzelfde doen.
  Ga wat drinken samen, doe samen boodschappen, kook samen, eet het samen op in de huiskamer en rond het dan af in de slaapkamer waar je een filmpje kijkt.
 • Kom even snel binnen ik moet nog even wat werk afmaken
  Als je een date hebt kan je haar heel gemakkelijk comfortabeler laten voelen met jou later op de date mee naar huis te gaan.
  Spreek bij jou thuis af om vanuit daar naar de locatie van de date te gaan.
  Zodra ze bij je aankomt vertel je dat je nog even wat werk moet afmaken en vraag je aan haar of ze nog even binnen wil komen om te wachten. Na een paar minuten gaan jullie naar buiten om wat te drinken.
  Nadat jullie wat gedronken hebben en elkaar beter hebben leren kennen kan je voorstellen weer naar je huis te gaan om nog een drankje te doen. De kans dat ze nu ja zegt is véél groter.
  Ze is namelijk al in je huis is geweest zal ze zich onbewust comfortabeler voelen om weer mee te gaan. De omgeving is namelijk extra vertrouwd.

 

2 date versiertips om te eindigen met…

 • Zorg ervoor dat je de tijd hebt
  Het is belangrijk dat je tijd hebt voor de date en al helemaal als de date buiten het huis is.
  Het zou jammer zijn als je met haar eindelijk zoenend op bed ligt en het onderbroken wordt omdat ze naar huis moet.
  Als wat gaat drinken in de stad, dan is 9 uur al te laat. Het beste is vlak na het eten. Een drankje doen kan namelijk anderhalf uur duren. Als je hiermee klaar bent gaan jullie samen naar huis en dan ben je weer een half uur verder.
  Sommige vrouwen kan je beginnen te zoenen en binnen 10 minuten “bezig” zijn en bij andere vrouwen kan het zo anderhalf uur duren omdat ze zich ongemakkelijk kunnen voelen.
  Vaak neem je ook nog de vrouw mee naar huis met een excuus zoals bijvoorbeeld koffie drinken,wat eten, iets laten zien, nog een film kijken. Wat het excuus ook is, je bent altijd tijd kwijt om dat te doen. Om deze redenen kun je het beste vroeg op de avond afspreken of in het weekend.
  Het zou vervelend zijn om net geen succes te hebben omdat ze al weer naar huis moet. Je kunt natuurlijk ook aan het begin van de date vragen of ze morgen vroeg op moet of nog andere plannen heeft in de avond. Zo kun je beter inplannen hoeveel tijd je voor alles wilt gebruiken.
 • Neem haar mee naar huis
  Een hele goede date locatie is je eigen huis.
  Dit is natuurlijk omdat je direct op de plek bent om seks te hebben met haar en niet meer een excuus hoeft te verzinnen om dit te doen.
  Je kunt bijvoorbeeld voorstellen om thuis samen te koken.
  Je kunt beter niet voorstellen om thuis samen een film te kijken. Veel vrouwen denken daarmee dat je alleen maar seks wilt.
  Mocht je als date ergens buiten je eigen huis hebben afgesproken dan kun je haar het beste met een excuus meenemen.
  De kans is natuurlijk groot dat ze nee zegt indien je voorstelt om thuis een “object tussen je benen” te laten zien.
  Vrouwen houden er namelijk niet van zich een slet te voelen.
  Daarom moet je een excuus verzinnen, zodat ze het voor zichzelf goed kan praten dat ze mee gaat.
  Het beste is om het excuus aan haar persoonlijkheid, hobby’s en het gesprek tussen jullie aan te passen. Als jullie het over een bepaalde film hebben gehad die jullie allebei leuk vinden dan kun je haar voorstellen dat thuis te kijken.
  Je kunt ook voorstellen thuis wat te gaan eten als je heeft gezegd dat ze honger heeft.
  Als je geen goed excuus kan verzinnen dan kan je altijd voorstellen thuis nog een drankje te doen. Des te dichterbij je bij je huis je date hebt des te groter de kans dat ze mee gaat.
  Indien je dichtbij woont vertel haar dat dan bij het voorstel om mee naar huis te gaan.

Meer versiertips nodig?

Download e-book

Comments are closed.